Produk Kami

KUALITAS • DESIGN • Inovasi

Dina dasar kontrol ketat bahan baku jeung produk rengse, kami nyadiakeun desain novél jeung customizations diversified pikeun milih, sarta ngamutahirkeun sistem panganyarna na software dina waktu.

  • about-us
  • about-us
  • about-us

Tentang Kami

Dina layarTéknologiCo., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun dina taun 2018 khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan pangajaran multimedia sareng alat tampilan luhur. Éta ngagaduhan tim téknis R&D inti mandiri, produksi sampurna sareng tim penjualan saatos penjualan, stasiun jaringan jasa aya di sapanjang propinsi sareng kota di nagara éta. Produk utama nyaéta: proyektor, LED, tampilan LCD, Kios Digital sareng Billboard sareng panel TV, jsb. Produk seueur dianggo dina pangajaran, palatihan sareng widang bisnis.

kauntungan urang

KUALITAS alus • 7 * 24 JAM LAYANAN • 15 poé pangiriman • ngaropéa desain

◆ Kami nyayogikeun jasa 7 * 24 jam pikeun cocog sareng waktos damel anjeun.
◆ Urang ngalakukeun OEM & ODM ngan dina 15 poé.
Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kaperluan pasar anjeun sarta konsumén.

about us 2
Ninggalkeun Pesen Anjeun