Produktet

  • Ingscreen Preprimary Series Interactive Flat Panel Display

    Ekrani interaktiv i panelit të sheshtë të Serisë Paraprake Ingscreen

    Ekrani interaktiv i panelit të sheshtë të serisë paraprimare Ingscreen është krijuar për ta bërë takimin tuaj më efektiv. Me prekjen interaktive me 20 pika dhe softuerin e integruar të pasqyrimit të ekranit me valë për ndarjen e përmbajtjes, seria paraprake Ingscreen është e dobishme për të lehtësuar prezantimet, stuhinë e ideve dhe vendimmarrjen. Gjithçka që ju nevojitet në një takim janë integruar pa probleme në ekranin interaktiv, thjesht hyni dhe filloni takimin tuaj.


Lini Mesazhin Tuaj