Produktet

  • Ingscreen Education Series Interactive Flat Panel Display

    Ekrani interaktiv i panelit të sheshtë të Serisë Ingscreen Education

    Ekrani interaktiv i panelit të sheshtë të serisë Ingscreen Education është me rezolucion origjinal 4K UHD, prekje të njëkohshme 20 pikash, sisteme të dyfishta duke përfshirë android 8.0 dhe sistemin opsional të dritareve dhe softuer të integruar për ndarjen e ekranit. Mund të ndërtojë mjedis mësimor interaktiv dhe bashkëpunues, t'i bëjë studentët me përvojë të gjallë të të mësuarit. dhe gjithashtu lejoni mësuesin të ruajë pakësimet e mësimdhënies duke skanuar kodin QR në çdo pajisje.


Lini Mesazhin Tuaj