Rreth Nesh

Kush jemi ne?

Ingscreen Technology Limitedështë një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet earsimi, biznesi dhe produktet e përdorimit të reklamave. Ingscreenka ekip teknik të pavarur thelbësor R & D, prodhim perfektlinjë, shitje dheekipi pas shitjes.

Ingscreen këmbëngul në qëllimin që nevojat e klientëve janë nevoja të Ingscreen.Customizationprodukte për të qepurklientët’ nevojat ështëIngscreenforcë dhe mision.Me më shumë se 50 pajisje dhe softuerinxhinierëekipi teknik është garancia jonëpër të dhënëklientëtImagjinata në produkte aktuale. Nëse jeni duke kërkuar të krijoni prototipeorfilloni prodhimin masivpër të veçantaprojekti,Ingscreenmund t'ju ndihmojëto arrini vizionet dhe qëllimet tuaja.

Cfarë mund të bëjmë?

- Ne kujdesemi për klientin Nevojat

Ingscreenbashkon elitat e klasit të parë të K&Zh-së, e kombinon atë me vite përvojë në tregpër të bërë Ingcreen kanë njënivel të lartëR&D ekip për të zhvilluar produkte që plotësojnë nevojat e klientit dhe tregut. Ingscreenka shumë të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale, si dhe një numër çmimesh patentash dhe inovacioni të produkteve.Ingscreenmund të personalizohettë gjitha llojet e LCDshfaqjaproduktevenga10tek 110inç. Jonëbërthamëprodukts duke përfshirë tabelën e bardhë interaktive, panelin interaktiv të sheshtë, sinjalistikën dixhitale, kioskën, ekranin tregtar, murin video, ekranin e reklamave të jashtme, monitorin industrial, monitorin mjekësor etj.. Të gjitha këto produktembështetni shërbimet OEM/ODM/SKD nëse kërkohet.

Cilën Ne ofrojmë?

- Përzgjedhje e gjerë e produkteve

Fabrika jonë është nën certifikimin ISO 9001.Shumica of Ingscreenproduktet janë gjithashtu të certifikuara,duke përfshirëCE,CB,FCC dhe RoHS.Çdo çertifikatë tjetër ende nuk është e listuargjithashtu mund të përputhet nga Ingscreen nëse ka ndonjë nevojë nga klientët.Ekipi teknik i Ingscreendo të sigurohettë gjithë Ingscreenproduktet janë vendosur nëklientëtStandardet dhe nevojat.

Ingscreenproduktet janë përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme, duke përfshirë klasë samrt,bashkëpunuesekonferencë,mjedise mbikqyrjeje me siguri të lartë,qendrat e kontrollit të trafikut,aeroportet,studiot televizive mediatike,publikereklamat,qendrat tregtare,bankat,spitaletetj aplikimi i brendshëm dhe i jashtëm. Ofrimi i produkteve me kosto efektive dhe shërbimeve të orientuara drejt klientit,Ingscreen

ofitoni favorin e klientëve në të gjithë botën.Ingscreenproduktet janë eksportuar nëme shume se sixty vendet nëbotëror.

Ingscreen bashkon elitat e klasit të parë të kërkimit dhe zhvillimit, kombinuar atë me vite përvojë në treg për ta bërë Ingcreen të ketë një ekip të nivelit të lartë R&D për të zhvilluar produkte që plotësojnë nevojat e klientit dhe tregut. Ingscreen ka shumë të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale, si dhe një numër patentash dhe çmimesh për inovacionin e produkteve. Ingscreen mund të personalizojë të gjitha llojet e produkteve të ekranit LCD nga 10 në 110 inç. Produktet tona kryesore duke përfshirë tabelën e bardhë interaktive, panelin interaktiv të sheshtë, sinjalistikën dixhitale, kioskën, ekranin komercial, video murin, ekranin e reklamave të jashtme, monitorin industrial, monitorin mjekësor etj. Të gjitha këto produkte mbështesin shërbimet OEM/ODM/SKD nëse kërkohet.


Lini Mesazhin Tuaj