Produk Kita

QUALITY • DESIGN • INOVASI

Ing basis saka kontrol ketat bahan mentahan lan produk rampung, kita nyedhiyani designs novel lan macem-macem customizations kanggo milih, lan nganyari sistem paling anyar lan piranti lunak ing wektu.

  • about-us
  • about-us
  • about-us

Babagan awake dhewe

IngscreenTeknologiCo., Ltd.minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing taun 2018 khusus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan piwulang multimedia lan peralatan tampilan dhuwur. Nduwe tim teknis R&D inti independen, tim produksi lan penjualan sing sampurna, stasiun jaringan layanan ing saindenging propinsi lan kutha ing negara kasebut. Produk utama yaiku: proyektor, LED, tampilan LCD, Kios Digital lan Billboard lan panel TV, lan liya-liyane.

kauntungan kita

KUALITAS BAIK • LAYANAN 7*24 JAM • PENGIRIMAN 15 HARI • SESUAIKAN DESIGN

◆ Kita nyedhiyakake layanan 7 * 24 jam kanggo cocog karo wektu kerja sampeyan.
◆ Kita nindakake OEM & ODM mung ing 15 dina.
Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pasar lan pelanggan.

about us 2
Ninggalake Pesen Panjenengan